Voi taivas, kun paikat osaa olla kipeitä. Jos tästä tuolista nousee niin ylösnousemisen aikana kuuluu vähintään mielessä pari kirosanaa ja sitten muutaman askeleen päässä seuraava. Portaiden nouseminen on tuskaisinta. Varmaan ei ole koko ihmisessä ainutta lihasta, joka ei olisi kipeä. Mitenkähän mä pääsen huomenna kiipeämään tai selviän mettään? Lapset hyvät, muistakaa se, että kannattaa venytellä!

Huomasin äsken, että toteutan ihan vahingossa tämän päivän. Pelottavaa. Kyllä mä ilmankin kämppäretkeä olisin voinut toteuttaa ton!

Tänään seikkailtiin vappumarkkinoilla. Tuttuja oli ja piisasi. En ostanut kuin karkkia. Niin ja kaksi pehmistä. Leikin myös kuvien kanssa ja sain niitä lisää sivujeni galleriaan. Ehkä joskus siellä on vielä enemmän kuvia, mutta nyt siellä on ihan tarpeeksi joksikin aikaa.

Viikonlopun tavoitteena on olla hereillä 24 tuntia putkeen ja sinä aikana köyttää näkötornin ylin kerros sekä tehdä uusi sahapukki. Huomenna pitää muistaa käydä kaupassa ostamassa eväitä. Näköjään se onnistuu Paletissakin (jossa käydään tukariretkellä "shoppailemassa"), sillä siellä on Sale. Mitähän sitä pitää ostaa. Keksit, karkit ja runisinat on varmaankin kova sana.