Nyt on tullut oltua fiksu ja laitettua blogin juttuja kuntoon. Oon ylpeä itsestäni.

Eka viikko lukiolaisena takana. Ihan jeessiä on ollut. Matikka on kivaa, mutta terveystiedon tunnille kuolee. Tätä vielä "muutama" viikko. Viikolla on tullut tuhlattua noin 150 euroa laskimeen ja 49 euroa linkkakorttiin sekä pyöriteltyä KELAn matkatukianomusta kanslian ja kodin välillä.

Perjantaina oltiin Aukustissa. Pemut veti hienon keikan, jota oli ilo katsella ekasta rivistä. Kannatti lähteä ja maksaa viistoista euroa. Sarakin oli kiva katottava melkein takarivistä. Kylmä vähän oli, mutta ei se haitannut.

1829786.jpg
PMMP


1829801.jpg

1829895.jpg
Jarkko Martikainen YUP:sta

Näköjään oon ihan kokonaan jättänyt Provinssin hehkuttamisen. Sielläoli hienoa. Mahtavaa nähdä monia bändejä ja siinä samassa joitakin tuttuja. CMX:n keikka oli ehkä kaikista paras. Tahtoo nähdä sen vielä uudestaan. Ylppö Ihmisineenkin veti hienon keikan.

Eilen käytiin Jyväskylässä katsomassa pesäpalloa. Korva hävis. Toivotaan, että ei häviä vielä kahta kertaa, sillä silloin kutsuu ykköspesis.

Ensi viikolla ei kai oo muuta erikoista kuin koulua ja lauantaina sukujuhlat. Meille tulee 11 sukulaista majoittumaan, ah!