Hmmm, mikahan paiva tanaan on, aini tiistai. Eli alotan sunnuntaista.


1830074.jpg

Kuningattaren taloo

1830049.jpg

Minä ja Lontoo

Sunnuntaina matkasimme Lontooseen bussilla. Matka vei noin pari tuntia, kun esikaupunkialueet on pirun suuria. Keskustaan selvittyamme kavelimme eka London Eyen juurelle ja sielta Big Benille. Siella oli joku Israelin puolesta oleva marssi ja katuja oli suljettuna. Nain myos partiolaisia. Niilloli joku violehtihtava huivi ja niita pikkuisia, ehka sudenpentuikasia oli johtajien kanssa ympari kaupunkia, myos Buckhinghamin palatsin lahella. Ollaan paatettu menna ens lauantain shoppailuretkella Madame Tussaudsiin ja loppuaika sitten shoppaillaan.

Eilen oltiin koulun jalkeen taalla. Ei ollu minusta ihan kummoinen paikka. Kuljettiin siella joku luuri kadessa, kun siella joku tati kertoi kaikkea tylsaa ja paatettiin, etta mennaan katsomaan KungFu Pandaa. Illalla syotiin isantaperheessa pizzaa ja mentiin porukalla diskoon. Ulkomaalaiset osaa bailata, toisin kuin suomalaiset!

1829491.jpg

Royal Pavillion iltavalaistuksessa

Tanaan mentiin aamulla keilaamaan. Olin kolmanneks viimeiseen heittoon asti johdossa, mutta sitten Kaisa ja Erasmus voitti mut ja jain kolmanneksi parhaaksi ja kolmanneksi viimeiseksi. Koulussa ei ollut mitaan erikoista, puhuttiin TV:sta ja elokuvista. Pian ollaan menossa diskoon.

Isantaperheen muut tytot on kivoja. Eilenkin meilla oli tosi hienoja keskusteluja.