Nyt istutaan taas taalla nettipaikassa ja kirjoitetataan tata. Nyt olisi pitanu olla Lontoossa, mutta olikin paiva shoppailua Brightonissa. Meidan linkka ei tullukkaa, kun eeaffa tai bussifirma oli mokannu. Meillei oo hajuakaan paastaanksme koska huomenna lahtemaan, kun linkat ei kulje sunnuntaisin kovin hyvin.

Mullon paalla ny "I <3 Brighton"-paita ja tosi moni on tullu kysymaan mista tollasia saa. Naiden hinnoilla oli paljon eroa, jossakin merenrantaputiikissa taa maksoi kuus puntaa ja Brighton Pierilla taa olis maksanu noin kymmenen puntaa.

Mietin mita sita kirjoittais. Niin, eilen oli koulutunteja koulussa. Naurettiin, etta kaverit Suomessa nyt lokoilee ja viimeisena miettii koulua. Me mietitaan ja odotetaan, koska se opettaja tulee. :D Me ollaan toisen suomalaisen tyton kanssa espanjan kielen kurssilla, koska espanjalaiset (n 10 kpl) holottaa koko ajan espanjaa.

Hengissa ollaan ja vaaranpuoleiseen liikenteeseen on oppinut. Busseillakin osaa jo hyvin liikkua. Ykkonen ja yks aa vie kotiin ja 49 seka 25 kouluun. Asken syotiin Pizza Hutissa ja hyvaa oli, tietty.

Ens viikosta mullei ole hajuakaan. Olisko ens lauantaina menty Lewesiin tjsp ja viikolla on sit jotain ihmeellisia juttuja. Koulua ja varmaan jotaki ihmeellista.

Oltiin kai keskiviikkona kaikennakoisia leikkeja ja peleja. Pelattiin baseballia. Soli ihan hirveeta! Suomalainen on paljon kivempaa ja helpompaa tajuta. Ja palloonki osuu paaaaljon helpommin. On taa maailma ihmeellinen.

Olkaa ihmisiksi! - Tajusin vasta nyt, etta huominen Espanja-Saksa-peli on finaali. Ma luulin, etta son joku ihmeellinen peli. Huomenna oon Lontoossa ja espanjalaisia on monta mukana. APUA!