Piirileirillä tuli nyt viikko oltua. Jo sunnuntaista asti kotona oon ollu. On kyllä vähän ollut taas totuttelemista kotielämään. Ja jännä, kun nyt ei oo tiedossa mitään pitempiaikaista poissaoloa kotoa.

Leirillä oli ihan mahtavaa, ohjelma ja järjestelyt kyllä ontuivat, mutta ihmiset oli huippuja! Meidän leirilehtitiimi oli koko leirin paras ja mulla ainakin oli hauskaa lehtä tehdessä. Savukin oli kiva, eikä naapurilippukuntalaiset meitä syöneet, vaikka aluksi jotkut pelkäsivät sellaista. Uusia tuttavuuksi tuli ja meseenkin tuli yhteystietoja ehkä parikymmentä lisää. Kuviakaan ei tullut kuin reilu tuhannen.

Eilen opetin leirilaulun kertosäkeen Essille. Kyllä se nopeesti oppi laulamaan: "Kari nollakasi, Kari nollakasi! Piirileiri Pohjanmaan. Kari nollakasi, Kari nollakasi! Lähellä on Lohtajaa." Tänäänkin Suvin kanssa Seinäjoella sitä soitettiin ja meinattiin lähettää se jollekkin Bluetoothilla, mutta se joku ei halunnu sitä. Nyyhkis.

Yhyy, kesälomaa ei oo kuin viikko. Sitten alkaakin jo lukiolaisen arki. Ehkä mä kestän sen, että koulu alkaa. Olis kyllä kivaa, jos kesälomaa ois vielä viikko tai pari ylimäärästä.