Keskiviikkona oltiin Lewesissa. Siella oli joku keskiaikainen linna ja kiva puutarha. Kuvia tuli paljon ja varsin Kaisan ottamat kuvat leikeista oli kauniita. ;)

1830034.jpg

The linna

1829607.jpg

Norjalaisessa ei pärjää norjalaiset, vaikka kuinka yrittivät. :D Tässä siis leikitään Lewesissä jossakin puutarhassa.

1829606.jpg

Joku viestileikki, jonka Erasmus keksi. Housut likaantui monelta! Sen se teettää, kun pojat keksii leikkejä.

Torstaina oltiin katsomassa oikeudenkayntia. Joku oli hakannu toista humalassa ja sita selviteltiin. Ei siita paljoa saanu selvaa, mutta jannaa oli kattoa. Ja niilla tuomareilla oli peruukit!

Perjantaina pelattiin rantalenttista. Sain oikein kerran pallon verkon yli varmaan viidesta yrityksesta. Hyva mina. Perjantai-illalla tanssittiin jotakin street dancingia. Ma en taaskaan loistanu siina. Oon niin hyva tanssimaan.

Eilen oltiin taas Lontoossa. Eka kaytiin Madame Tussaudsissa. Oli kiva paikka ja monta kuvaa tuli otettua. Sen jalkeen pieni suomalainen porukka yritti loytaa Hard Rock Cafea. Etsittiin sita ehka puolitoista tuntia, valkattiin puoli tuntia mita syodaan, syotiin vajaa tunti ja odotettiin puoli tuntia, etta tarjoilia ottaa rahat vastaan. Nopeaa palvelua. Nahtiin joku gay-paraatiki ja partiolaisia.

1830036.jpg

Musta ja Einsteinista tuli hyvät kaverit Lontoossa

1830040.jpg

Emmä ton vaimoksi alkanu.

1830053.jpg

Jaana, Satu ja Laura Hard Rock Caféssa Lontoossa.

Tanaan ollaan vaan oltu Brightonissa, ostin 18 punnalla vaatteita ja sitten levyja. Huomenna lahtee meidan perheen espanjalainen ja joku Katrin tulee tilalle. :o Tassa lahella on kai tanaan formulat, hurjaa.

1829592.jpg

Vasemmassa yläreunassa on Satu ja Laura Espanjasta. Oikeassa yläreunassa on mun kanssa kuvassa Caroline Itävallasta. Vasemman alareunan kuvan täyttävät suomalaiset ja espanjalaiset Lucia, Nudia, Satu, Taimi, Kaisa, Elina ja Marta. Viimeisen kuvan kreisi blondi on Sofia Ruotsista.

Tuliaisia kai nyt pitaisi alkaa ostelemaan. Huomenna alkaa vika kokonainen viikko, yhyy!